tirsdag 10. november 2009

"Lommemannen bør kastreres!"

Frp's Hans Frode Asmyhr legger fram forslag om kjemisk kastrering av Lommemannen.

Jeg vet ikke helt hva jeg mener om dette her jeg ... På den ene siden syns jeg det er drastisk og temmelig motbydelig å berøve noen muligheten til å ha et sexliv, på den andre siden syns jeg aktivt utøvende pedofile fan meg ikke har rett til noe som helst.

Noen meninger?

4 kommentarer:

  1. Han bør ikke kastreres bare fordi noen mener at pedofili er verre enn andre ulovligheter. I Norge er systemet slik at folk straffes ved å settes i fengsel. Skal man da kappe av hånda på seriemordere, eller kjøre over folk som har forårsaket bilulykker?
    Eneste grunnen til at de vil kastrere han, er fordi han er dømt for en seksuell forbrytelse.
    Synes ikke man burde gjøre unntak for hva straffeloven sier.

    SvarSlett
  2. Ikke glem at denne straffen allerede har vært brukt ved flere anledninger. Det syns jeg er ganske mye verre enn det faktum at man nå vurderer å kastrere Lommemannen ...

    SvarSlett
  3. I Norge? Har du kilder?
    Hvis dette stemmer, er jeg enig i at det er en inhuman og brutal straff. Er generelt i mot alt av slike straffer, ettersom skyldspørsmålet alltid blir et tema (nå snakker jeg ikke om akkurat denne saken, men når det gjelder dødsstraff f.eks.)

    I Norge bør de holde seg til bøter, samfunnstjeneste og fengselsstraff.

    SvarSlett
  4. Lese artikkelen kanskje? Der står det bl.a. at man har hatt god effekt av det på åtte menn i Trondheim, og at det skal tas i bruk i Danmark ...

    SvarSlett